USA Go Wild | Tickets
109
page,page-id-109,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Tickets

Interesse in het USA Go Wild Event?

Registreer hier voor USA Go Wild in De Broodfabriek in Rijswijk op 1 & 2 oktober 2016. U betaalt €12,50 aan de kassa op het event (kinderen tot 9 jaar gratis en 9 t/m 15 jaar betalen 7,50). Als aanvulling op het evenement kunnen bezoekers gratis (op basis van beschikbaarheid) met korting de spectaculaire film ‘National Parks Adventure zien in het Omniversum (op 15 minuten afstand). Er zijn per dag 4 voorstellingen waarvoor u kunt boeken. Weet u nog geen tijd? Geen probleem, ook aan de kassa kunt u nog intekenen. Dan is er wel de kans dat de door u gewenste tijd al vol zit. Lukt het niet tijdens het weekeind te gaan? Geen probleem, uw entreeticket voor USA GoWild geeft tot en met de kerstvakantie (8 januari 2017) 50% korting op een toegangskaartje voor deze film in Omniversum.

 

Michiel Vos geeft gratis een seminar op USA Go Wild!

Op zowel zaterdag als zondag geeft Michiel Vos, bekend van RTL-4 zijn kijk op Amerika! Met inside informatie uit het Witte huis. Bij aankomst aan de kassa krijgt u een voucher als u dit seminair wilt bijwonen. Beide dagen begint het om 14.30 uur. Dit wordt u aangeboden door GoAmerika/GoMotorBiking.

Hoe werkt het?

Stap 1: Koop en betaal uw kaarten online
Stap 2: U ontvangt uw e-ticket per mail
Stap 3: Print uw ticket uit
Stap 4: Neem uw ticket mee naar het event
Stap 5: Aan de deur wordt uw ticket gescand

Aan de deur zijn ook losse kaarten te koop. Met deze kaarten kunt u niet indien beschikbaar ook gratis naar de National Parks Movie. U kunt dan ter plaatse kijken op welke tijdstippen er nog plaatsen beschikbaar zijn.

  • Let op: uw bevestigingsmail kan binnenkomen in uw spam/ongewenste mail.
  • Kinderen tot 9 jaar zijn gratis. 9-16 jaar €7,50. Vanaf 16 jaar €12,50

Jan Doets LogoWilt u een afspraak inplannen met één van de specialisten van Jan Doets? Gebruik dan de planner van Jan Doets en kies voor de locatie USA Go Wild in de Broodfabriek.

Reserveren!

Hieronder kunt u uw tickets kopen voor het USA Go Wild Event en u zekerstellen van een plek in Omniversum. U kunt dit ook ter plaatse doen, maar dan kan het zijn dat bepaalde tijden al zijn volgeboekt. U kunt ook altijd kaarten aan de deur kopen.

Koop uw tickets!