USA Go Wild | GoAmerika presenteert:
175
page,page-id-175,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

GoAmerika presenteert:

Meet the Man. Live from New York. Michiel Vos on Power

 

Vaste tafelgast RTL Late Night over macht en onmacht in de Verenigde Staten

 

Terwijl in zijn tweede vaderland de verkiezingsstrijd om ’s werelds belangrijkste job hoog oplaait, komt Amerika-correspondent Michiel Vos je persoonlijk bijpraten over de actuele ‘State of the Union’.

 

Dat is bijzonder, want van het legertje Nederlandse journalisten en Amerika-kenners dat de soms letterlijk ongezonde strijd tussen Hillary Clinton en Donald Trump op de voet volgt, zit Vos het dichtst bij het centrum van de macht. Zijn schoonmoeder is immers de Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi.

 

Niet dat Vos zich er sluw heeft ingehuwd, want het was en is wel degelijk echte liefde waardoor hij die bevoorrechte positie in de schoot geworpen kreeg. Maar mooi meegenomen dus, dat wel. Het leverde hem onder meer een persoonlijke ontmoeting met president Obama op.

 

Macht en onmacht vormen een belangrijk thema in het journalistieke werk van Vos. In zijn multimediapresentatie neemt hij je mee in een wereld van extreme uitersten, veelal aan de hand van persoonlijke belevenissen. Zoals alleen Vos dat kan.

 

Zorg dat je erbij bent. Zaterdag én zondag om 14.30 uur in de Patria Zaal. Gratis voor alle bezoekers van USA Go Wild. Met dank aan GoAmerika, specialist in alle reizen naar de Verenigde Staten. Yes you can: kom op nog slechts één handdruk verwijderd van Obama!

vos-en-obama