USA Go Wild | Informatie
31
page,page-id-31,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Informatie

USA Go Wild is HET nieuwe ‘All American‘ evenement waar bezoekers alles te weten komen over de Verenigde Staten. In het weekeind van 1 en 2 oktober gaan de deuren van de Broodfabriek in Rijswijk open voor het grootste evenement voor en door Amerika, USA Go Wild. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 18:00. Een ultieme USA belevenis in smaak, geluid, gevoel en emotie waar bezoekers kennis maken met de Amerikaanse keuken, (shop)cultuur en uiteraard Amerikaanse muziek.

 

Diverse touroperators en camper en – autoverhuur specialisten zullen tijdens het evenement Amerika liefhebbers voorzien van alle benodigde informatie voor een droomreis naar Amerika. USA Go Wild vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 oktober in de industriële hal van de Broodfabriek in Rijswijk; deze zal gedurende drie dagen verdeeld worden in drie secties met elk een eigen thema; steden, avontuur/natuur en stranden.

 

Als aanvulling op het evenement kunnen bezoekers tijdens de beide beursdagen GRATIS naar de spectaculaire film ‘National Parks Adventure zien in het Omniversum (op 15 minuten afstand). Deze 40 minuten durende film is gemaakt ter ere van het 100-jarig bestaan van de National Park Service en geeft een spectaculair beeld van de Nationale Parken in de Verenigde Staten. De beschikbaarheid hiervoor is niet onbeperkt en u kunt zich hiervoor inschrijven bij het bestellen van de tickets, vol = vol*. Lukt het u niet tijdens het weekeind te gaan, of gaat u ook juist liever een andere keer? Geen probleem, uw entreekaart voor USA Go Wild geeft u maar liefst 50% korting op deze film bij Omniversum op de periode na de beurs tot en met de Kerstvakantie (8 januari 2017).

 

*niet inwisselbaar tegen contant. Indien volgeboekt tijdens de beursdagen wordt uw entreekaart automatisch een kortingsvoucher. Er is geen mogelijkheid tot restitutie.

Tickets

KIJK

PROEF

BELEEF