USA Go Wild | Entertainment
134
page,page-id-134,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

VASTI JACKSON

Vasti Jackson is een wereldberoemde gitarist en zanger, een echte Mississippi Blues legende. En hij komt naar Nederland! Speciaal voor het onthullen van de Blues Marker treedt Vasti Jackson op tijdens USA Go Wild. Als artiest staat Vasti bekend om zijn intense optredens en geweldige gitaarspel en belichaamd als geen ander de spirit van Blues en Soul muziek.

VOOR DE KIDS!

Neem uw kids mee naar het USA Go Wild event. Er is namelijk genoeg te beleven! Ga met z’n allen naar de National Parks film van circa 40 min in het Omniversum, speel een potje basketbal, ontdek de speurtocht en voor de kleintjes is er een kleurhoek. Kinderen tot 9 jaar hebben gratis toegang en voor kinderen van 9 tot 16 betaalt u slechts €7,50.
Voor een complete dag met het gezin, combineer uw bezoek met Monkey Town. Dit indoor speelparadijs is op 1 minuut afstand.

Monkey Town
Film Thumbnail
Basketbal

Michiel Vos geeft gratis een seminar op USA Go Wild!

Op zowel zaterdag als zondag geeft Michiel Vos, bekend van RTL-4 zijn kijk op Amerika! Met inside informatie uit het Witte huis. Bij aankomst aan de kassa krijgt u een voucher als u dit seminar wilt bijwonen. Beide dagen begint het om 14.30 uur. Het seminar wordt u aangeboden door GoAmerika en GoMotorbiking, beide specialist op het gebied van USA reizen.


Michiel Vos is oorspronkelijk advocaat, maar besloot het roer om te gooien en journalist te worden. Dat begon in 2000 met een stage bij Max Westerman tijdens de presidentsverkiezingen van Amerika. Sinds juni 2004 is Vos wekelijks te beluisteren als Amerika-correspondent in het programma Ruuddewild.nl (nu bij Radio 538). Ook is hij momenteel als correspondent werkzaam voor de Belgische VRT, EénVandaag (Nederland 1) en Goedemorgen Nederland (KRO, Radio 1).


Dit seminar wordt u aangeboden door:
logogoamerika logogomotorbiking

Blues marker geen achtergrond